Vi älskar barnkalas…

20 % rabatt på hela sortimentet, hela helgen! Ange kod BF2019 i kassan
Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-24 (97)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Här hittar du festtillbehör och roliga saker till sommarfesten

Sommarfest är alltid aktuellt under sommarmånaderna. Då gäller det att ge sig ut i solen och värmen och fira allt vad sommar betyder för oss. Här har vi samlat alla våra produkter för dekoration till sommarfesten och sådan som passar perfekt in i ett riktigt sommarfesttema.

Att fira sommaren med ett besök till stranden eller poolen är en riktig klassiker. För många är det där den sanna sommarkänslan börjar! Varför inte ta en titt på våra snygga och festliga badringar? De är perfekt att ha med både till stranden eller till poolen. Våra uppblåsbara drickhållare är också utmärkta val för nästa poolparty. Vi har både varianter som håller enskilda drycker på plats och de som kan hålla flera på en och samma gång.

En sommarfest hemma i trädgården är också ett härligt alternativ där man kan avnjuta god mat och dryck i trevligt sällskap. Vi erbjuder därför en mängd produkter som hjälper dig med dukningen för sommarfesten. Och våra somriga engångstallrikar och muggar hjälper dig inte bara att uppnå rätt stämning, utan sparar även in en massa tid då du slipper plocka ihop och diska flera omgångar när festen tagit slut.

Oavsett var sommarfesten tar dig kan du även få användning för en uppblåsbar cooler att fylla med is för att hålla alla drycker kalla i sommarhettan. Ta även en titt på våra bokstavsballonger och skapa en vacker ballonggirlang med fina och somriga budskap. För kvällens festligheter har vi även häftiga LED-ballonger som lyser upp sommarkvällen i alla möjliga färger.

För att göra sommarfesten extra rolig för barnen kan du införskaffa en gigantisk, uppblåsbar vattenspridare. Dessa fungerar tillsammans med alla vattenslangar som har ett standardmunstycke.

Vi hoppas du tar tillfället i akt och gör nästa sommarfest så speciell som möjligt, och att vi kan hjälpa dig med detta. Lycka till och Glad Sommar!