• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Godis till Halloween

Halloween är en magisk tid på året, fylld med mystik, spänning och, naturligtvis, Halloweengodis. Det är en tid då barn klär ut sig i kreativa dräkter och går från dörr till dörr för att säga "bus eller godis". Denna tradition har sina rötter i gamla legender och myter. Enligt en populär legend uppstod "trick or treat" som en kompromiss mellan människor och övernaturliga väsen. Godis och sötsaker användes för att blidka de mörka krafterna och undvika olycka.

Över tid har denna legend utvecklats till det vi idag känner som "bus eller godis". Om barnen inte får godis, kan de istället utföra små bus, som att knyta en knut på grannens trädgårdsslang, vilket ger traditionen dess charm och spänning.

Men Halloween är mer än bara en kväll av bus eller godis, det är en helg fylld med festligheter under allahelgonahelgen. I vår butik finner du en skattkista av godis till Halloween, perfekt för att göra din Halloween oförglömlig. Från klassiska chokladögon till spännande Trolli Draculatänder har vi något som passar varje smak.

223 produkter

Trolli Miniburgare

Trolli Miniburgare

5,00 kr
Tablettaskar 6-pack

Tablettaskar 6-pack

22,00 kr

Du har sett 36 av 223 produkter