• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Dukning, dekorationer och baktillbehör till jul och nyår.

Jul och nyår är stora favoriter i många svenska hem. Här på Kalaskungen älskar vi båda dessa högtider. Därför har vi samlat dukningstillbehör till både julens alla festligheter och nyårsfirandet. Allt från de mest klassiska motiven till mer lekfulla motiv för barnen. Allt för att du ska kunna skapa precis det jul- eller nyårsfirandet som du vill ha.

Juldekoration är en otroligt populär tradition och många av oss har lådor fulla av dekorationer som bara väntar att få plockas fram och bidra till julstämning i varje rum i hemmet. Med våra engångsserviser och muggar blir det dessutom busenkelt att bjuda hela släkten på middag utan att få en berg av tallrikar, fat och glas att diska efteråt. Och du kan även göra din juldukning enklare genom en julig bordsduk i plast, då behöver ingen oroa sig för lite spill här och där. Våra bokstavsballonger låter dig även skriva ditt eget julbudskap och sätta upp med resten av juldekorationerna. Vi har även läcker och smaskig sockerpasta i många olika färger som du kan använda för att dekorera julgodis och andra bakverk.

Strax efter julen gäller det att sätta upp alla nyårsdekorationer istället. Med våra glamorösa, och samtidigt billiga, dekorationer kan du förvandla ditt hem till en riktig lyxlya för kvällen. Guld och silver är de perfekta materialen för nyårsfirandet och vi kan garantera både nyårsdekoration och nyårsdukning i bästa möjliga stil. Våra tallrikar, muggar och servetter med nyårstema förenklar även nyårsmiddagen och låter er fokusera helt och hållet på festligheterna. Med våra snygga ballonger kan du även skriva ut det nya året och lyckönska alla på festen på en och samma gång.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om våra produkter eller har andra funderingar du skulle vilja ha svar på. Vi hoppas att du får en God Jul och ett Gott Nytt År!

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att försätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här