• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp
Gör ditt barns kalas till en ”kattastisk” upplevelse med Gabby’s Dollhouse-tema!
Inspiration

Gör ditt barns kalas till en ”kattastisk” upplevelse med Gabby’s Dollhouse-tema!

Vill du överraska med ett kalas som är så roligt att det får ditt barn att spinna av glädje? Då är temat Gabby’s Dollhouse definitivt något för dig! Och vet du vad? Här hittar du massor av tips på dekorationer, aktiviteter och mat som passar perfekt till kalaset med Gabby´s Dollhouse-tema.

Dekorationer & dukning

Låt oss börja med det viktigaste: Festliga dekorationer! Rätt sorts dekorationer är viktiga för att skapa den rätta stämningen på kalaset. Här har vi samlat några av våra bästa tips på hur du kan dekorera för att skapa en härlig stämning på Gabby’s Dollhouse-kalaset.

Hämta inspiration från den magiska världen i Gabby’s Dollhouse och börja med att välja färger till kalaset! Vår absoluta favoritfärg till kalas med Gabby’s Dollhouse-tema är såklart rosa. Men för att få till den rätta stämningen brukar vi även inkludera ljusblått, lila och olika pastellfärger. Färgerna kan du använda på allt från ballonger och girlanger till dukning och bordsdekorationer.

Vårt bästa tips för att skapa en magisk atmosfär på kalaset? Dekorera hela taket med pastellfärgade ballonger! Det fixar du snabbt och enkelt med hjälpa av våra smarta ballongkit för tak.

Komplettera gärna med några färgglada folieballonger. Fyll sedan på med girlanger, pom poms och andra festliga dekorationer för att göra kalaset ännu mer speciellt. 

Sist men inte minst har vi dukningen. Den fixar du snabbt och enkelt med tallrikar, muggar och servetter med Gabby’s Dollhouse-motiv. För att ge bordet en lite festligare känsla kan du dekorera med konfetti och färgglada serpentiner.

Så vad väntar du på? Låt oss göra ditt barns kalas till det mest purrfecta barnkalaset någonsin!

Mat & Snacks

Funderar du på vad du ska servera på kalaset med Gabby´s Dollhouse tema? Här har vi samlat några av våra bästa förslag på mat, dryck och snacks som garanterat kommer att göra de små gästerna glada.

Gabby’s  kakor - Kakor formade som kattöron och dekorerade med rosa frosting

Gabby’s favoritpizza - Små pizzor med katt-tema

Gabby’s tårta - En tårta formad som ett kattansikte, med öron av sockerpasta och dekorerad med rosa och vit frosting.

Gabby’s magiska kattdryck - Fruktjuice med kattöron på glasen

Gabby’s sandwiches -  Smörgåsar formade som kattöron eller kattansikten

Gabby’s cupcakes - Cupcakes med rosa frosting, strössel och/eller sockerdekorationer i form av små kattansikten.

Gabby’s favoritgodis - Godisfiskar, till exempel från Malaco.

Aktiviteter till Gabby’s Dollhouse kalaset

För att hålla barnen underhållna under kalaset kan du ha några aktiviteter som passar in i Gabby’s Dollhouse-temat.

Kattmaskerad – Låt barnen klä ut sig till katter från Gabby’s Dollhouse med hjälp av ansiktsmasker de gör själva av papper och målarpennor/färgkritor.

Kattöronpyssel – Låt barnen göra egna kattöron av papper eller tyg.

Kattjakt – Göm små leksakskatter runt om i rummet och låt barnen leta efter dem.

Katt och mus leken - Låt barnen leka “katt och mus” där en person agerar som katt och de andra som möss som måste undvika att bli fångade.

Kattens leksaker - Låta barnen göra egna leksaker till katterna med hjälp av papper, garn och annat pysselmaterial.

Gabby’s hem - Låt barnen bygga egna små dockhus och möbler till katterna med hjälp av papper, kartong och annat pysselmaterial. Ett annat alternativ är att låta barnen bygga varsin möbel till ett förberett dockhus.

Liknande artiklar