• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Jul

Att dekorera till jul är en otroligt populär tradition och många av oss har lådor fulla av juldekorationer som bara väntar att få plockas fram och bidra till julstämning i varje rum i hemmet. På Kalaskungen.com har vi fyllt upp lagret med klassiska juldekorationer som julstrumpor och julstjärnor. Är du på jakt efter lite annorlunda julpynt? Ta en titt på våra fantastiska ballonggranar! Och du? Glöm inte att ta en titt på våra snygga engångsartiklar med julmotiv. Med våra fina engångstallrikar och pappmuggar blir det busenkelt att bjuda hela släkten på middag utan att få en berg av tallrikar, fat och glas att diska efteråt. 

Julpyssel för stora och små

Julpyssel är en annan populär tradition som brukar vara väldigt uppskattad av både stora och små. Så varför inte samla hela familjen för en rolig pysselstund? Här hos oss på Kalaskungen.com har vi bunkrat upp med roliga julpyssel för både vuxna och barn. Ingen fantasi? Inga problem! Ta en titt på våra DIY-pyssekit - där hittar du paket med allt från snögubbar till söta små tomtar som du och barnen kan hjälpas åt att pyssla ihop.

Låt nissen flytta in

På senare år har det blivit allt vanligare att låta en busig liten nisse flytta in lagom till första advent. Är det dags att låta nissen flytta in även hemma hos er? Ta då en titt på alla våra roliga tillbehör till nissen! Här hittar du allt från nissedörrar till enklare tillbehör som nissen kan tänkas behöva. Självklart har vi även satt ihop en lista roliga nissebus och uppdrag. 

Julbakning - en välsmakande tradition

Ska du baka till jul? Då rekommenderar vi att du tar en titt på vårt baksortiment. Där hittar du allt från praktiska bakredskap och pepparkaksformar till läcker och smaskig sockerpasta i många olika färger som du kan använda för att dekorera julgodis och andra bakverk.

Är det dags för julfest?

Ta en titt på våra festliga ballonger! Vi har allt från juliga folieballonger till färgglada ballongjulgranskit. 

289 produkter

Nissens Skylt

Nissens Skylt

25,00 kr
Pysselkit - Vinter

Pysselkit - Vinter

99,00 kr

Du har sett 36 av 289 produkter