• Fri frakt över 500 kr
  • Leveranstid 1-3 dagar
  • 30 dagars öppet köp

Jul

Juldekoration är en otroligt populär tradition och många av oss har lådor fulla av dekorationer som bara väntar att få plockas fram och bidra till julstämning i varje rum i hemmet. Med våra engångstallrikar och pappmuggar blir det dessutom busenkelt att bjuda hela släkten på middag utan att få en berg av tallrikar, fat och glas att diska efteråt. Och du kan även göra din juldukning enklare genom en julig bordsduk i plast, då behöver ingen oroa sig för lite spill här och där.

Ska du baka till jul? Då rekommenderar vi att du tar en titt på vårt baksortiment. Där hittar du allt från praktiska bakredskap och pepparkaksformar till läcker och smaskig sockerpasta i många olika färger som du kan använda för att dekorera julgodis och andra bakverk.

Är det dags för julfest? Ta en titt på våra festliga ballonger! Vi har allt från juliga folieballonger till färgglada ballongjulgranskit. 

 

För att ge dig en bättre service använder sig denna webbplats av cookies. Genom att försätta använda webbplatsen godkänner ni vår integritetspolicy.

Läs mer här